De ce apar ridurile?

În condiții obișnuite, la nivelul pielii și al tenului nostru au loc în permanență procese de reînnoire a celulelor aflate în straturile superficiale. O dată cu trecerea anilor, ritmul de reînnoire nu mai este atât de accelerat. Este momentul în care tenul nostru va arăta...altfel decât în tinerețe.

Manichiuri moderne sau manichiuri clasice?

O persoană frumos și atent îngrijită va atrage întotdeauna atenția tuturor. Pentru a arăta în fiecare zi foarte bine trebuie să fim în ton și cu moda și cu toate elementele de noutate din domeniul înfrumusețării. Foarte multe saloane de îngrijire a unghiilor realizează manichiuri foarte moderne de tip...

Moringa – detoxifiere puternică  pentru organism

Starea noastră de sănătate necesită în mod permanent o foarte bună detoxifiere. Zilnic suntem expuși al alimente nesănătoase, la fenomenul de poluare, la oboseală și stres continuu. Toate substanțele nocive care rămân în organism, în timp, vor slăbi puterile acestuia de a se apăra împotriva bolilor, în primul rând.

Coenzima Q 10 și efectele ei asupra tenului

Coenzima Q10 are un rol foarte important nu numai în ceea ce privește starea de sănătate a organismului nostru, ci și asupra felului în care arătăm. Este o enzimă folosită în industria cosmetică pentru fabricarea multor produse cosmetice anti rid și anti îmbătrânire (anti-aging). Cum acționează la nivelul tenului?

6 sfaturi utile de care trebuie să ții cont înainte de a crea un site web

Internetul a făcut viața oamenilor mai ușoară în multe privințe. Pe de o parte, informații despre orice subiect pot fi găsite rapid și ușor. Pe de altă parte, este ușor să compari ofertele de la diferiți furnizori și astfel să faci o alegere în cunoștință de cauză. Cu toate acestea, creșterea...