Tehnologia unică pentru manichiura hardware cu gel unghii

Pentru multe femei de astăzi, care au probleme cu fragilitatea și creșterea slabă a unghiilor există o șansă. Defectele cauzate de leziuni mecanice și deteriorări nu sunt neobișnuite. Într-un salon de înfrumusețare, o manichiuristă cu experiență poate rezolva această problemă cu o procedură hardware cu gel unghii. Cu ajutorul gelului, unghiile pot fi întărite, se pot ascunde tot felul de defecte, se pot da lungimi ale unghiilor și forma dorită, se pot decora cu o varietate de modele și multe altele. După polimerizare, gelul are o structură suficient de plastică, ceea ce permite crearea de unghii artificiale cât mai asemănătoare cu cele naturale.
Gelul de unghii este perfect pentru construcție unghii cu gel. Mai întâi trebuie să studiezi designul, deoarece la construcția unghiilor, totul depinde de cantitatea suficientă de material în acele zone în care este necesar, adică în zona de stres și rigidizare. Extensia unghiilor cu gel unghii este un proces laborios și complex și dacă este bine realizată, poate dura 20-30 de zile. Structura gelului este identică cu structura plăcii unghiei, ceea ce înseamnă că gelul este inofensiv pentru unghii. 

Cum să lungești unghiile naturale cu gel unghii?

Esența unei astfel de extensii este următoarea: unghiile sunt lungite cu ajutorul unui gel special, și acest lucru se face în două moduri: cu ajutorul vârfurilor și în formă. Prima metodă este ideală pentru unghiile scurte, greu de corectat. Unghiile cu gel sunt lipite pe placa unghiei cu ajutorul unui adeziv special și apoi li se dă forma dorită, iar la final se acoperă cu un gel. Al doilea tip de extensie este potrivit pentru doamnele cu unghii lungi. Cu ajutorul unui gel și a unui șablon, se efectuează o construcție unghii cu gel și se apoi se dă o formă frumoasă. De asemenea, fetele care își mușcă constant unghiile pot obține din nou unghii lungi, datorită extensiilor cu gel dur. De aceea este o idee bună pentru acele ocazii speciale în care vrei să-ți pui în evidență unghiile perfecte și lungi. Aceasta este o modalitate de a-ți etala manichiura perfectă, fără a fi nevoie să aștepți ca unghiile să crească.

Cum să realizezi o construcție unghii cu gel acasă?

Dacă ți-ai cumpărat gel de unghii și vrei să faci construcția de unghii cu gel acasă, atunci trebuie să urmezi câțiva pași. Primul lucru de făcut este să cureți unghiile, să le pilești și să le lustruiești suprafața, pregătindu-le pentru aplicarea gelului. Praful de pe unghii este îndepărtat după lustruire. De asemenea, cuticulele sunt îndepărtate, preferând întotdeauna îndepărtarea cu bețișoare de portocal și nu tăierea. Pentru construcție unghii cu gel aplică o bază și un strat subțire de gel și apoi conturează. Pune mâna în lampa UV pentru a usca. Acest proces se face din nou și din nou până când se obține grosimea dorită. Ultimul pas este să le dai culoare dacă vrei sau să faci o manichiură franțuzească.