3 ponturi pentru relaxare

Stres, oboseala adunată continuu de-a lungul timpului, competiție maximă, dezamăgiri, șefi agresivi și dornici de afirmare personală maximă sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să ne gândim în mod serios la felul în care trebuie să ne relaxăm la modul serios.

Pentru că depășim perioade financiare dificile, nu avem foarte multe opțiuni care să nu implice cheltuieli importante suplimentare.

Când ați fost ultima dată la teatru?

 Avem ce vedea în teatrele din România! Actorii tineri sunt foarte talentați, la fel și regizorii. O seară petrecută în oraș, la un restaurant bun, după o piesa de teatru interpretată bine, ne ajută mult să ne refacem puterile. Avem de unde alege! Nu doar persoanele care locuiesc în București de pot bucura de acest privilegiu. În orașele importante din țară teatrele locale chiar au repertorii interesante și piese moderne.

Sport la sfârșit de săptămână

Dacă vă place sportul, înot sau tenis de câmp, poate și orice alt tip de sport, bineînțeles, vă prinde bine puțină relaxare, mai ales în aer liber.

Există terenuri de tenis moderne, bazine de înot recent renovate unde ne putem relaxa făcând mișcare. Dacă nu practicați un sport de performanță sau pentru agrement, alegeți să faceți plimbări lungi zilnic. Și o bicicletă de interior este foarte bine venită, însă nu vă veți relaxa la fel de bine ca atunci când veți ieși în aer liber.

Muzee și expoziții pe care nu le-ați vizitat niciodată sau excursii de o zi

Pot fi obiective interesante, puțin obișnuite. Este timpul să vizionați ceva ce nu ați reușit să faceți până acum. Dacă locuiți în apropierea unor orașe importante care au obiective turistice importante, atunci, pregătiți o excursie de o zi, împreună cu familia. O să vă prindă bine să faceți planurile, bagajele și să pregătiți gustările reci. Mai mult ca sigur că veți reveni cu forțe proaspete… pentru alte ședințe interminabile!