Ceaiuri care stimulează arderea grăsimilor din organism

Ceaiul Roșu African mai este cunoscut și sub numele de Rooibos. Este un ceai care nu conține tanin și nici teină. Acesta este motivul pentru care foarte multe persoane preferă să îl consume.

Aceasta plantă a fost descoperită încă din anul 1772 de către Carl Thunberg, chiar în regiunea Cederberg din Africa de Sud. Comercializarea acestui ceai în întreaga lume a început abia în anul 1904, potrivit istoricilor.

Este un ceai foarte apreciat și consumat  în țări precum Germania, Olanda, Marea Britanie și Japonia. Potrivit studiilor, este un ceai care conține de 50 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde. Ca orice ceai bogat în antioxidanți, el va neutraliza cu succes radicalii liberi și ne va oferi o foarte bună protecție mai ales împotriva bolii canceroase.

Deoarece nu conține taină, poate fi consumat la orice oră a zilei.

În cazul persoanelor care doresc să piardă în greutate, este foarte recomandat acest tip de ceai. Există studii care au demonstrat că are efecte foarte mari în ceea ce privește arderea grăsimilor. Practic, ceaiul roșu transformă grăsimile în energie instant. Acest lucru va avea drept consecință prevenirea acumulării lor și prevenirea îngrășării.

Alte tipuri de ceaiuri care sporesc arderea grăsimilor

Pentru cei interesați de regimurile naturale de slăbire, mai sunt recomandate și următoarele tipuri de ceaiuri care cresc fenomenul de ardere al grăsimilor: ceaiul Oolong, ceaiul negru, ceaiul alb, ceaiul verde Matcha, ceaiul de lămâie și ghimbir. Sunt ceaiuri cu efecte importante și este bine să citiți cu atenție informațiile despre indicații și contraindicații înainte să începeți să le consumați.