Ceaiuri pentru slăbit

Medicina verde ne ajută și atunci când vrem să pierdem kilograme importante din greutate.

Nu este importantă doar diminuarea poftei de mâncare. Este important să fim și foarte bine hidratați și să ardem în mod eficient mai ales grăsimile.

Ceaiul de ghimbir

Poate fi consumat pe perioada dietelor pentru slăbire!  Kilogramele în plus sunt întotdeauna asociate cu … prezența celulitei. Consumul de ceai de ghimbir determină eliminarea eficientă a apei din organism. Efectul acesta este cu atât mai mare cu cât el este însoțit de către sport sau multă mișcare în aer liber și de o alimentație adecvată unei diete. Un alt rol valoros este acela de a accelera metabolismul organismului și de a elimina toxinele.

Ceaiul de mentă

Dacă nu ați știut până acum, puteți bea 2 căni de ceai de mentă zilnic, la interval de câteva ore. Este foarte indicat să fie consumat în dietele de slăbire deoarece el reușește să scadă pofta de mâncare foarte mult, fiind un ceai foarte aromat. Un efect asemănător de diminuare a poftei de mâncare îl are și ceaiul de urzică.

Ceaiul de păpădie

Este un ceai diuretic. Persoanele care urmează tratament împotriva hipertensiunii arteriale trebuie să fie foarte atente dacă îl consumă. Un rol suplimentar demn de luat în calcul este acela de a scădea nivelul de colesterol din sânge și de a reduce retenția de apă. La acestea, mai adăugați și efectul de sprijinire a digestiei precum și cel antioxidant. Așadar, ceaiul de păpădie, este un ceai ideal pentru toate persoanele care doresc să piardă în greutate în mod eficient.