Manichiuri moderne sau manichiuri clasice

O persoană frumos și atent îngrijită va atrage întotdeauna atenția tuturor. Pentru a arăta în fiecare zi foarte bine trebuie să fim în ton și cu moda și cu toate elementele de noutate din domeniul înfrumusețării.

Foarte multe saloane de îngrijire a unghiilor realizează manichiuri foarte moderne de tip gel sau de tip semipermanent.

Multe persoane sunt încă sceptice în ceea ce privește felul în care sunt realizate manichiurile de acest fel.

Metodele moderne de îngrijire a unghiilor nu dăunează stării noastre de sănătate

Cele mai multe îngrijorări provin de la faptul că, pentru realizarea manichiurilor ultramoderne sunt folosite lămpile profesionale pentru uscare de tip UV sau de tip LED. Aceste lămpi sunt complet inofensive. Nu poate fi vorba despre nici un fel de acțiune nocivă asupra pielii sau asupra stării noastre generale de sănătate.

Apoi, pentru a obține o foarte bună aderență a substanțelor folosite pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor, este nevoie de procedee puțin mai invazive. Este foarte adevărat, însă ele nu sunt atât de invazive cât să vă pună în pericol sănătatea unghiilor. Companiile producătoare de produse moderne pentru îngrijirea unghiilor, au dezvoltat foarte multe produse care conțin substanțe foarte hrănitoare, cu efect de stimulare a creșterii unghiilor și cu efect de protecție. Așadar, dacă vă plac manichiurile de tip gel sau cele de tip semipermanente, nu ezitați și rugați un stilist profesionist să vă ajute. Există multe posibilități moderne de îngrijire a unghiilor în prezent și este păcat să nu profitați de acest lucru și dumneavoastră. Se pot realiza lucruri minunate cu mult talent și cu ajutorul produselor ultra profesionale.