Diete ușor de ținut pentru scăderea în greutate

Există diete și diete! Unele dintre acestea sunt foarte ușor de ținut și dau rezultate foarte bune.

Este foarte indicat ca înainte de a începe o dietă, mai ales dacă intenționăm să le ținem pe durată lungă de timp, să consultăm medicul de familie sau medicul specialist. În situația în care suferiți de boli care necesită tratament medical clasic, este foarte recomandat ca medicul să vă recomande tipul dietei, mai întâi.

Cu acordul acestuia, puteți începe apoi dieta pe care ați ales-o pentru pierderea in greutate.

Dieta 333

Acest număr misterios înseamnă ceva: un regim disociat în care 3 zile se mănâncă doar carne, 3 zile legume și fructe și 3 zile doar lactate. Rezultatele sunt foarte bune și se slăbește destul de repede fără înfometare.

Ce avem voie să consumăm pe perioada primelor 3 zile dedicate preparatelor din carne?

În aceste zile avem voie să consumăm orice fel de carne sub formă de pulpe, piept sau mușchi. Mai putem consuma șuncă slabă de pasăre sau de curcan și … condimente. Nimic altceva!

Pielea se va îndepărta și nu se va prăji. Poate fi preparată la aburi sau la grătar sau poate fi fiartă, pur și simplu. Pe toată perioada dietei va trebui să consumăm multă apă sau ceaiuri neîndulcite pentru a elimina cu succes toxinele.

 În zilele dedicate fructelor și legumelor avem voie să consumăm orice tip de fructe sau legume, cu excepții: banane, struguri, cartofi, mazăre, fasole, fructe confiate și fructe uscate. Legumele pot fi preparate la abur, pe grătar sau chiar la tigaie, însă fără ulei, doar cu apă.

În zilele pentru lactate, avem voie să consumăm orice fel de produs lactat degresat. Sunt interzise iaurturile degresate care conțin fructe!