Miere terapeutică 100% naturală

Produsele apicole sunt recomandate pentru persoanele care doresc o stare de sănătate excelentă. 100% naturală, mierea de albine ne ajută în foarte multe situații să învingem boli importante.

Este un foarte bun remediu pentru persoanele care suferă de diabet. Este recomandată mai ales pentru copiii și tinerii cu astfel de probleme serioase. Pot fi tratate, de asemenea, problemele generate de osteoporoză, alergiile, reglează nivelul colesterolului, elimină problemele de somn, este o foarte bună sursă de energie pentru organism după perioadele de suferință îndelungată sau după perioade de stres intens și oboseală cronică, este un foarte bun produs pentru îngrijirea tenului și a părului, etc.

3 tipuri de miere terapeutică foarte eficientă.

Mierea roșie terapeutică – Apicol 7 Alpha

Acest tip de miere terapeutică este foarte valoroasă datorită pentru rolul său în creșterea imunității. La acesta puteți adăuga și rolul său foarte benefic pentru îmbunătățirea sănătății mentale și emoționale, în egală măsură. Nu trebuie deloc neglijate rolurile esențiale în procesele de regenerare ale celulelor nervoase, ale celulelor articulare și celulare.

Produsul conține multe componente naturale precum: miere polifloră (bio) – 85,6%, lăptișor de matcă crud – 5%, păstură – 5%, extract apos din Brusture, pulbere, coacăze negre, fructe deshidratate, sfecla roșie, propolis, arbore de tămâi, serlai/salvie dulce și ulei esențial.

Este foarte important ca persoanele care știu că suferă de alergii la diferite tipuri de produse alergice să fie precaute.

Mierea galbenă terapeutică – Apicol 9 Beta

            Acest produs este foarte recomandat persoanelor care suferă de afecțiuni ale ficatului și pancreasului. De asemenea, este un produs valoros și pentru funcțiile normale ale tubului digestiv.

Au fost realizate studii științifice care au demonstrat că atât mierea de albine cât și păstura au efecte antibacteriene foarte eficiente. Și acest produs este foarte eficient împotriva microorganismelor de tip virusuri, bacterii, fungi, etc.

Componentele sunt foarte variate și importante pentru acțiunile lor asupra stării de sănătate: Șofran de India, Coada-calului, Armurariu, Grapefruit, Lemongrass, polen, păstură, etc.

Este recomandat a se consuma 1-2 lingurițe de 2 ori/zi.

Mierea albastră terapeutică – Apicol 12 Gamma

Este al 3-lea produs valoros din gama miere terapeutică. Conține 12 ingrediente foarte valoroase și eficiente care contribuie la acțiunea terapeutică a produsului de bază. În cazul acestui produs, putem spune că este vorba despre un mecanism de acțiune foarte complex care determină menținerea structurii și funcționării în parametri normali ai măduvei spinării. De asemenea, menține în formă bună sănătate celulelor și determină distrugerea selectivă a celulelor care au suferit mutații. Este recomandat persoanelor care au trecut prin perioade de stres intens și susținut și prin tratamente invazive pentru starea de sănătate.

Menționăm cele mai importante componente ale acestui produs: Ginseng-siberian, lăptișor de matcă, Armurariu, Ginseng coreean, Astragalus, miere polifloră, Salvie, Serlai/Salvie-dulce, Arbore de tămâie, etc.

Câte tipuri de miere de albine există?

După proveniența sa, mierea de albine poate fi de două feluri: miere de flori și miere de mana. Aceasta este un tip de miere extra florală sau i se mai spune mierea de pădure. Ea este făcută din alte substanțe ce provin din plante (seva de frunze, etc.). Are culoare închisă spre deosebire de mierea de albine realizată din flori.

În funcție de florile din care a fost adunat nectarul, mierea de albine poate fi polifloră, de salcâm, de tei, rapiță, manuka sau tualang.

Există și un mod de clasificare al mierii de albine în funcție de modul de extragere al acesteia. Spre exemplu mierea poate fi obținută prin extragerea bucăților de fagure, poate fi scursă din fagure, poate fi extrasă prin centrifugare, poate fi obținută prin presarea fagurilor sau prin topirea acestora.

Indiferent de felul în care este extrasa sau de felul în care este realizată, cel mai important lucru este ca aceasta să fie complet naturală. Doar acest tip de miere de albine are efecte terapeutice maxime si foarte sănătoase.