Moringa – detoxifiere puternică pentru organism

Starea noastră de sănătate necesită în mod permanent o foarte bună detoxifiere. Zilnic suntem expuși al alimente nesănătoase, la fenomenul de poluare, la oboseală și stres continuu. Toate substanțele nocive care rămân în organism, în timp, vor slăbi puterile acestuia de a se apăra împotriva bolilor, în primul rând.

Pentru că remediile naturiste sunt la îndemâna tuturor și pentru că nu costă deloc mult, vă recomandăm ca, în mod periodic, să folosiți ceaiuri sau suplimente naturale cu rol în eliminarea toxinelor. Efectele nu vor înceta să apară și se vor reflecta imediat și asupra stării de frumusețe.

Moringa- o plantă miraculoasă și benefică

Unii cercetători consideră această plantă ca fiind cea mai nutritivă plantă din întreaga lume. Potrivit unor studii realizat în Statele Unite ale Americii, Moringa Oleifera determină corpul nostru să se apare împotriva a peste 300 de tipuri de boli.

Moringa conține toți cei 9 aminoacizi esențiali pentru buna funcționare a organismului nostru, conține un număr de 46 de tipuri diferite de antioxidanți, nici mai mult și nici mai puțin de 36 de tipuri de antiinflamatorii naturale, vitamine din complexul B, C, E, A și beta-caroten, minerale precum calciu, potasiu, sulf, magneziu, fosfor, mangan, seleniu, zinc, cupru și mangan.

Studii medicale realizate în anul 2011 au demonstrat faptul că Moringa Oleifera conține de 25 de ori mai mult calciu decât conține spanacul, de 4 ori mai mult calciu decât laptele, mai mult potasiu decât bananele, de 8 ori mai multă vitamina C decât o portocală.

Produsul este comercializat la noi în țară sub formă de capsule și nu costă deloc mult. Este un produs cu puternice efecte antioxidante și anti-aging, de asemenea.